Inspiratie

Herfstwandeling: 14 oktober 2022

Vind je het fijn om in een groep samen te werken en hou je van bewegen in de buitenlucht dan is dit aanbod iets voor jou.

Buiten is het altijd beter, het geeft letterlijk licht, lucht en ruimte. Wandelen maakt dat alles in beweging komt, het helpt je ontladen en weer opladen.

Heb je vragen rondom werk en leven, het gevoel dat je geleefd wordt, ben je vergeten wat er ook alweer zo leuk is aan jouzelf of aan je werk, dreig je ten onder te gaan aan de hoeveel prikkels, druk of gedachten? Gun jezelf de ruimte om even stil te staan en jezelf weer op te laden.

1 dag in de natuur geeft je rust, ontspanning, inzichten en helpt je weer te gronden, te aarden en contact te maken met je ware natuur, het geeft weer zin en vertrouwen in het leven.

Natuurlijk afhankelijk van hoe ver je van jezelf bent afgedwaald maar altijd een stap weer in de goede richting.

We gaan in een kleine groep van 2 tot 6 deelnemers al wandelend werken met beelden uit de natuur. Je hoeft nergens over na te denken de natuur spreekt voor zich en je weet: een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. 

Alles gaat in een rustig tempo in een kleine groep zodat er voldoende ruimte is voor ieders vragen en inbreng.

In plaats van 1 coach heb je een groep die jou kan spiegelen en waarmee je ervaringen kan uitwisselen. Fijn om te merken dat je niet de enige bent die soms worstelt met vragen in werk of in leven.

De dag begint om 9.30 uur, we wandelen richting het boscafé waar we rond 12.30 uur pauzeren voor koffie en/of lunch. De wandeling zelf duurt ongeveer twee uur van beginpunt naar het boscafé en weer terug, onderweg pauzeren we en werken we met oefeningen. Je mag zelf eten en drinken meenemen maar je kunt ook daar heerlijk lunchen en zeker de cappuccino is een aanrader!

Om 13.30 uur lopen we rustig aan weer terug en we ronden de dag af om  tussen 16.00 en 16.30 uur

Resultaat meer lucht, een stuk lichter, opgeladen en weer klaar om de wereld in te gaan

Alleen ga je sneller samen kom je verder.

Wandelen natuurlijk in het ritme van de seizoenen.

 

Algemene info

  • Groepsgrootte: 2 tot 6 deelnemers
  • We beginnen om 9.30 uur en wandelen rustig aan naar het boscafe waar we rond 12.30 uur een uur pauzeren voor lunch en of/koffie, je mag ook zelf eten en drinken meenemen, we eindigen (afhankelijk van de groepsgrootte) tussen 16.00 en 16.30 uur
  • Locatie: Nijmegen Brakkenstein/Heumensoord Malden
  • Investering: 150 euro per dag exlusief BTW
  • Aanmelden via mail, telefoon of whatsapp
  • Volgende data vrijdag 11 november en vrijdag 9 december 2022