Inspiratie

Liefde en werk zijn de belangrijkste drijfveren van mensen om betekenis te geven aan het leven. Hoe is het met de liefde voor jezelf, je werk en je leven?

Het valt niet mee om in de hectiek van alle dag en in een maatschappij waar de nadruk steeds meer ligt op presteren, ruimte te geven aan wat jij wenst en verlangt in werk en leven. Soms is het nodig om even stil te zijn, te luisteren, te voelen en te kijken wat er is. Even aandacht voor jezelf om opnieuw richting te geven.

Vind je het fijn om in een groep samen te werken dan is dit aanbod iets voor jou. In plaats van 1 coach heb je een groep die jou kan spiegelen en waarmee je ervaringen kan uitwisselen. Fijn om te merken dat je niet de enige bent die soms worstelt met vragen in werk of in leven.

In een workshop, loopbaantraining of verdiepingsjaar werken we in een kleine groep aan thema's rondom zingeving, vitaliteit, werk en leven.

Ontspanningsoefeningen, visualisaties, beweging, oefeningen uit het NLP, natuuropdrachten, systemisch werk (opstellingen) en intervisie geven ruimte om te kijken naar nieuwe mogelijkheden, en laten jouw eigen(wijs)heid spreken.

In de bijeenkomsten werken we  natuurlijk in het ritme van de seizoenen.

 

Algemene info

  • Groepsgrootte: 6 tot 12 deelnemers
  • Werktijden zijn telkens van 10.00 – 17.00 uur
  • Locatie: Conferentieoord De Poort, Biesseltsebaan 34 te Groesbeek
  • Investering: 150 euro per dag
  • Dit is inclusief uitgebreide lunch, koffie/thee en fruit en exclusief BTW
  • Voor particulieren geldt een tarief naar draagkracht