Empowerment

Kort coach traject van 3 sessies in het kader van preventie en stressreductie

Soms heb je van die momenten in je leven dat er van alles tegelijk aan het veranderen is. Je hebt het gevoel dat jou van alles overkomt.  Dit kan zorgen voor extra stress door verstoring van je vertrouwde ritme. Je kan er moedeloos van worden en je machteloos voelen, het is niet bevorderlijk voor je energie en je welbevinden.

In plaats van nog harder te gaan werken om alles onder controle te houden is het juist belangrijk om even pas op de plaats te maken en gas terug te nemen.

In een kort wandelcoachingstraject ga ik met je kijken naar de zaken waar je wel invloed op hebt en hoe jij kan zorgen dat je overeind blijft.

Doel van de coaching is om stress te reduceren en uitval te voorkomen.

Hoe kan je zoveel mogelijk het heft in eigen handen nemen en zorgen voor een goede (nieuwe) balans en blijven zorgen voor jezelf?

Het buiten wandelen heeft een vitaliserend effect, het geeft letterlijk lucht aan je verhaal en leent zich uitstekend voor het werken met symboliek uit de natuur waardoor je snel tot kern komt

Een kort coachingstraject van 3 sessies kan al zorgen voor verbetering van je welbevinden

Kosten: 495 euro exclusief BTW (21 %) als je werkgever betaald, je kunt coaching inzetten als preventie ziekteverzuim. Betaal je de coaching zelf dan hanteer ik een tarief naar draagkracht. Na een korte telefonische intake gaan we gelijk aan de slag.