Wie ben ik?

Erika BrinkmanErika Brinkman, sinds 2003 werkzaam als zelfstandig coach eerst in het Cordium in Nijmegen en vanaf 2013 vanuit Nijmegen Brakkenstein  buiten  in de natuur in mijn "achtertuin" Heumensoord/Malden.

Buiten is het altijd beter. Als je niet lekker in je vel zit en je maakt een wandeling in de natuur kom je altijd beter terug. De natuur geeft, voedt, inspireert en ontspant. Het zit vol met fantastische symboliek en helpt je weer te komen tot kern van het bestaan. Het is eenvoudig en zeer doeltreffend!

Ik ervaar dat als je meer in contact bent met de natuur je ook makkelijker in contact blijft met jezelf. Wij zijn natuur, onderdeel van een groter geheel. 

Natuur is de beste heelmeester, het geeft energie gratis en voor niks! Iets om dankbaar voor te zijn en met respect mee om te gaan. 

In mijn werk doe ik dat wat ik het liefste doe en geef door wat ik zelf ervaar en ervaren heb. Practice what you preach en what you see is what you get. Eenvoudig, in ontspanning en in vertrouwen dat alles is hoe het moet zijn.

Jij bent goed zoals je bent en als het leven gaat schuren is dit vaak een signaal is dat er iets vraagt om aandacht en verandering. Door stil te staan en er aandacht te geven komen we samen tot oplossingen.

Naast natuur- en levensgenieter ben ik enthousiast danser, yogi en amateur-muzikant. Ik ben trotse moeder van een dochter (1992)  en oma van een kleinkind (2015). Openheid, respect, gelijkwaardigheid en humor vind ik belangrijk in het contact en in de samenwerking met anderen. In mijn bedrijf breng ik mijn kennis, passie, werk- en levenservaring samen. 

Voor mijn werkervaring en opleiding zie Registratie & achtergrond en mijn linkedIn profiel.