Wie ben ik?

Erika BrinkmanErika Brinkman, sinds 2003 werkzaam als zelfstandig coach. Vanuit mijn praktijk in Nijmegen Brakkenstein vooral buiten  in de natuur. Mijn belangrijkste motto’s zijn:  “Het mooiste wat je kunt worden is jezelf” en “buiten is het altijd beter”.

De natuur is voor mij een belangrijke inspiratiebron: een beukenboom heeft geen enkele wens een eikeboom te zijn maar is gewoon zichzelf en daarmee het mooiste, het krachtigste en het waarachtigste wat zij kan zijn.

Ik ben moeder van een dochter en oma van een kleindochter. Mooie leermeesters: een (klein)kind spiegelt glashelder! Heerlijk om te blijven spelen en het leven en vooral jezelf niet te serieus te nemen. Ik geloof in de kracht van de eenvoud en de schoonheid van verwondering.

Ik heb veel gezocht naar de “zin” van het leven. In andere landen, andere culturen, andere mensen, muziek, dans, natuur, spiritualiteit, opleidingen en boeken om er uiteindelijk achter te komen dat thuis “gewoon” in jezelf is. Zinvol werk en leven  is dat wat dicht bij huis is, wat past bij de unieke persoon die je bent.

Mijn zoektocht naar zinvol werk en leven heeft mij geïnspireerd anderen te begeleiden in hun proces. In mijn visie gaan werk en leven hand in hand. Bewuste, positieve keuzes maak je door zowel je gevoel als je verstand te laten spreken. Ik geloof dat zelfinzicht en wezenlijk contact met jezelf de basis is om zelf sturing te geven aan wat jij wilt en verlangt in werk en leven.

In mijn vrije tijd ben ik enthousiast danser, yogi en amateur-muzikant. Ik leef en werk voluit , geniet zoveel mogelijk van de kleine dingen in het leven. Openheid, respect, gelijkwaardigheid en humor vind ik belangrijk in het contact en in de samenwerking met anderen. In mijn bedrijf breng ik mijn kennis, passie, werk- en levenservaring samen. 

Voor mijn werkervaring en opleiding zie Registratie & achtergrond en mijn linkedIn profiel.