Wie ben ik?

Erika BrinkmanErika Brinkman, sinds 2003 werkzaam als zelfstandig coach eerst in het Cordium in Nijmegen en vanaf 2013 vanuit mijn praktijk in Nijmegen Brakkenstein  buiten  in de natuur in mijn "achtertuin" Heumensoord/Malden.

Buiten is het altijd beter. Als je niet lekker in je vel zit en je maakt een wandeling in de natuur kom je altijd beter terug. De natuur geeft, voedt, inspireert en ontspant. Het zit zo vol met fantastische symboliek en helpt je weer te komen tot kern van het bestaan. Wat maken wij mensen het leven soms toch ingewikkeld.

De natuur daar kan je nog wat van leren. Een beukenboom denkt er ook niet over na dat zij liever een eik is, zij is gewoon. Ze probeert niet iets anders te zijn. Hoe ontspannen is dat? Zij denkt er niet over na wanneer zij haar beukennootjes moet laten vallen zij weet wanneer het tijd is en laat gewoon los.....

Doordat wij als mensen zo ver van de natuur zijn komen te staan zijn we ook het contact met onszelf kwijtgeraakt met alle gevolgen van dien. Wij zijn geen baas over de natuur maar onderdeel van. Als je meer in contact bent met de natuur en het ritme van de seizoenen blijf je ook makkelijker in contact met jezelf en in kom je makkelijker in "the flow".

Natuur is de beste heelmeester, het geeft energie gratis en voor niks! Iets om dankbaar voor te zijn en met respect mee om te gaan.  In mijn werk doe ik dat wat ik het liefste doe en geef door wat ik zelf ervaar en ervaren heb. Practice what you preach en what you see is what you get. Niet te moeilijk, in ontspanning en vertrouwen dat alles is hoe het moet zijn. Dat jij precies goed bent zoals je bent en dat als het leven gaat schuren dit vaak een signaal is dat er iets vraagt om aandacht en verandering. Ik vertrouw erop dat als ik de juiste coach ben voor jou we samen tot oplossingen komen en zo gaat dat ook altijd.

Heb het leven lief en ga bewust om met de tijd die je hebt gekregen.

Naast natuurliefhebber ben ik enthousiast danser, yogi en amateur-muzikant. Ik ben trotse moeder van een dochter (1992)  en oma van een kleinkind (2005). Openheid, respect, gelijkwaardigheid en humor vind ik belangrijk in het contact en in de samenwerking met anderen. In mijn bedrijf breng ik mijn kennis, passie, werk- en levenservaring samen. 

Voor mijn werkervaring en opleiding zie Registratie & achtergrond en mijn linkedIn profiel.