Lifecoaching

Begint het leven te schuren? Loop je vast of draai je rondjes in je eigen gedachten? Kom je elke keer in dezelfde situaties terecht? Dan is het een signaal dat je even pas op de plaats moet maken. Je kunt dit natuurlijk zelf doen of met behulp van vrienden of familie maar het kan fijn zijn een professional in te schakelen die een tijdje (letterlijk) met je meeloopt.

Ik laat je rustig en in je eigen tempo komen tot bewustwording en help je antwoorden te krijgen op je vragen.

Het is vaak niet zo ingewikkeld maar het vraagt wel om aandacht, acceptatie en ontspanning.

Vanuit dat besef kun je weer meester worden over je eigen leven!  

Het leven kan nog zo lastig zijn maar je kunt altijd kiezen hoe je met zaken omgaat. Zelf het heft in handen. Handelen vanuit jouw (eigen) wijsheid. 

Een kort coachingstraject (3 to 6 sessies) geeft vaak al voldoende handvaten om een verandering in te zetten.

 

De korte coachingsperiode bij Erika heeft me veel opgeleverd:

Inzicht in en reflectie op mijn gedrag, gedachten en patronen . Ruimte om te zijn wie ik ben en perspectief op de wijze waarop ik het anders zou kunnen gaan doen en ervaren. 

Erika gaf me de ruimte om het op mijn eigen manier en in mijn eigen tempo allemaal te ontdekken. Haar rustige houding en stem vind ik ook echt pluspunten voor een coach. Ik wist niet dat het zo heilzaam kon zijn om met een onafhankelijke en prettige coach zoals Erika mijn gedachten en woorden de vrije loop te laten. Deze coachingsperiode heeft mij gesterkt in de keuzes die ik heb gemaakt. Martine